Дневен Хороскоп за 12 август 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Всичко предприето в днешния ден ще носи късмет, ползи и предимства за бъдещите ви инициативи и дейности. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги. Може да привличате качествени партньори и да сформирате нов екип. Не отклонявайте предложения. Може и да замразите временно някои проекти, но от нищо не се отказвайте. Този ден ще ви помогне да направите крачка напред, да извлечете максимални ползи от преговори, лични и делови срещи. Вечерта ви очаква порция разтоварване и обич.

Телец

Мислете първо за дома и нужните подобрения там. Денят е благоприятен за започване на ремонти и преустройства. И работният ви кът може да се преустрои, за да ви бъде по-леко и на работното място. Денят изисква съзидание и изграждане, насочва ви към благоустройствени дейности, дава възможност да се намери всичко нужно в тази посока. Заредете близките си с обич и желание за промяна. Ще имате полза от всичко, което извършвате, стимулирайки желанията на околните. Не се задържайте дълго при хора с комплекси.

Близнаци

Днес и утре вървите по жарава от амбиции и срещате съпротива на всяка крачка. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела да се отложат за началото на новата седмица. Ще бъдете провокирани към признания, които ще се тълкуват превратно, ще ви затрупват с претенции, които дори и да удовлетворите, няма да има доволни. По някакъв начин се набърквате в отношенията на други двама, които може да обединят интересите си срещу вашите дори и само за момента. Забравени комплекси от миналото отново напомнят за себе си.

Рак

Днес и при вас действат едновременно принципите на задържане и разширение. Ще бъдете провокирани емоционално, ще се наложи да правите избор в момент, когато не ви се иска да сърдите някого и да отивате в крайности. Вероятно е да попаднете на хора в притеснено положение, които може да ви включат в рискова игра. Не правете излишни коментари, особено ако с тях може да провокирате нечия негативна реакция. Заемете се с реконструкция и модернизация на дома и офиса. Ще срещнете подкрепа и разбиране.

Лъв

Чуждите комплекси, изчакване и забавяне ще ви правят услуга, ще помагат да разчистите терена, да се внедрите безпроблемно и в точното време на място, за което в следващите дни всички ще мислят и ще говорят и ще търсят начини да заемат позиции. Информациите се разпространяват избирателно, но вие ще сте от избраните. Днес или утре започнете строителство на нов дом, офис или важен за вас обект. Съдбата ви дава възможност да затворите производствения си цикъл в дейности, за които до момента сте разчитали на друг.

Дева

Тежък и рисков ден за родените около 1 септември. Ще изпуснете нещо важно като инициатива или бизнес ангажимент поради страховете си от миналите провали. Този ден изисква творческа активност, действена и градяща, а не рушаща политика. Ще се ядосвате на пропуските си, ще сте на крачка от успеха или от една изгодна сделка, но някой може да ви я отмъкне под носа. Дано и в любовта не останете на сухо в страха си да не се обвържете. Не се ядосвайте, до три дни ще имате много по-успешен ход и личен избор.

Везни

Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Днес и утре е благоприятно за ремонтни и възстановителни дейности, за размествания, които ще осигурят по-голяма функционалност и простор на действие за всички. Тези, които до момента са ви пречили, се оказват в притеснена позиция и няма да ви стопират. Ще си проличат комплексарите и тези, които се страхуват да предприемат дори и устройващи семейството им начинания и промени. Превръщате се в титуляр на работното място.

Скорпион

Денят изисква концентрация над посоката, която смятате да следвате в бъдеще. Предприетите инициативи ще носят стабилност, ще разширяват дейността ви, ще насочват действията ви към промени както у дома, така и на работното място. Направете ремонтите, които ще ви улеснят, ще помогнат да действате самостоятелно. Губят хората с комплекси. В този ден опонентите ви ще са разконцентрирани, ще гонят странични задачи, а това ще помогне да заемете по-добрата позиция при преговори и бизнес дела.

Стрелец

Вероятно е зацикляне над проблемите и ангажиментите, които чувствате почти неразрешими. Днес се спъвате дори в малкото камъче по пътя си, губите присъствие на духа и позволявате на чувството за малоценност да ви принизява и поставя на колене. Бъдете сигурни, че ако се наведете, със сигурност ще ви яхнат, ще се възползват от нерешителността, притесненията и робското ви поведение. Освободете се от мислите и чувствата, които ви задържат, дайте полет на фантазията и направете крачка в нова посока.

Козирог

Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Сега е моментът да започнете ремонти, да помислите за благоустройството на дома, за нуждите на децата и половинката. Символ на деня е градежът, не рушете. И най-неприятните положения до два дни ще се разрешат и ще донесат ползи. Започнете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Изхвърлете ненужни вещи, както и затормозяващите съзнанието ви мисли. Време е да пренаредите пъзела от отношения и да намерите повече място за новото, което напира.

Водолей

Имате възможност да станете с една идея по-самостоятелни и да наложите намеренията си за разделяне, ремонти и преустройствени дейности на работното място и у дома. Постарайте се да елиминирате от играта хора и ангажименти, които ви вредят, разстройват и изсмукват жизнените ви сили. Времето, което отделите за благоустройствени дейности, ще си струва труда. Не се претоварвайте, грижете се за близките и направете някому желан подарък. Ден за разплащане, за разчистване на сметки и терени.

Риби

Конфликтен и рисков ден за родените около 1 март. Не позволявайте на емоциите да действат на личния ви избор. Вероятни са скандали и опити да ви се въздейства. Някой ще ви притисне на слабото място. Ще бъдете изложени не само на изкушения, но и определен тип изнудване, което ще постави на изпитание личните ви и професионални връзки. Направете крачка към работа на свой терен. Сега е моментът да започнете ремонт на дадена база и помещение и да си осигурите нужното разширение. Подложени сте на натиск, не се огъвайте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари