Дневен Хороскоп за 11 Ноември 2015

0
Близнаци и Водолеи искат услуги, Раци и Деви избягват спорове
Близнаци и Водолеи искат услуги, Раци и Деви избягват спорове

Овен

При вас още се чувстват влияния от миналия четвъртък, не говорите много за тревогите и радостите си. Овните има с какво да се похвалят, в работата си са безукорни, стараят се да свършат всичко и навреме, и доста майсторски. Някои привличат влиятелно покровителство, други получават по-висока отговорност, разбира се, подплатени финансово, може би с пост. Не парадирате с властта си.

Телец

В сряда май си давате повече отдих, ситуацията не е подходяща за новите ви проекти и припряност само ще създаде проблеми с колеги, клиенти, познати. Сега Телците по-добре да заобикалят спорните теми, дори и аргументите им да са железни. Има редица детайли, които трябва да се уточняват и изпипват, не си щадите силите. Но и не позволявате да любопитстват за личните ви неща.

Близнаци

Този сряда ще кара вас и Водолеите да търсят услуги от хора, с които не сте много близки. При Близнаците влиянията ще се чувстват и през уикенда, да преценяват внимателно кому се доверяват, има и меркантилни, и неискрени личности. Дамите да внимават при любовен избор, семейството им може да не одобри кандидата и уреждане на съвместно съжителство ще е по-проблемно.

Рак

В сряда вие и Деви трябва да се пазите от спор с колеги и близки, ако работата ви не е спешна - понамалете и темпото си. Раците има къде да отстъпят и това е по-правилно, отколкото да докарват проблемите до по-сериозен конфликт или съдебно дело. Други следва да бъдат по-сдържани, необмислени приказки пред колеги ще им докарат ядове, а те обичат спокойствие и добронамереност.

Лъв

Днес не сте много наясно с развоя в деловата сфера, не прибързвайте с ваши инициативи. Някои Лъвове се изкушават да се върнат към отдавнашни идеи, сигурни са в стари партньорства. Само че няма да е ефективно, по-хубаво е да изчакате съвети на влиятелни и информирани хора, ако се налага – да усвоите още знания и умения. Ще намерите по-печелившата посока, новото амбицира.

Дева

Като Раците в сряда следва да избягвате спорове с делови партньори и близки, вторите недоволстват, че нямате време за домашни задачи. Много Деви ще помогнат за успокояване на атмосферата в екипа, сега е важно да се придвижат куп рутинни задачи, да се напасват партньорства. Успявате и това ви радва, а скоро ще се види: било е полезен ход за начинания, създаване на приятелства.

Везни

В сряда вие и Стрелци търпеливо уреждайте делови и административни въпроси, за да не се връщате към тях в най-неподходящ момент. Група Везни ще получат ненадейна помощ, даже случайни срещи с влиятелни познати и близки ще им носят ценни вести, обещания за подкрепа. Ще бъдат изпълнени, не се съмнявайте, а похвалите за свършената работа остават предимно за вас.

Скорпион

Като вчера търсите съмишленици за деловите си планове, само закрила от шефове не е достатъчна. Някои Скорпиони трябва да бъдат по-бдителни, после ще е късно да констатират, че колеги и партньори проявяват егоизъм. Мислите и за печалбите, но преди всичко за работата, ще изисквате това и от другите. Ако не одобрявате техни постъпки, просто се дистанцирайте, но по-дискретно.

Стрелец

Тази сряда вие и Везни уреждате стриктно делови и финансови неща, шансът няма да ви забрави. Стрелците ще окуражават и Риби в работата им, сигурни са, че когато едно начинание е подготвено, не може да не донесе успех и печалба. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а ако се налага, потърсете съвет на компетентен специалист. Хубаво е, че организмът ви бързо се възстановява.

Козирог

Като в края на миналата делова седмица не проявявайте нетърпение в работа, не е време за необмислени или авантюристични ходове. Част от Козирозите разчитат на подкрепа от близки хора, обаче приятели имат проблеми и няма как да се занимават с общите им дела сега. Затова се ограничете в по-рутинни задължения и се гответе да изпълните този свой план в по-подходящ момент.

Водолей

В сряда вие и Близнаци ще искате услуги от хора, които не са ви близки. Добре поне, че сте спокойни за финансите. При Водолеите тенденцията се засилва от миналия петък насам, постепенно се сприятеляват с колеги и съседи, а честно казано – има и какво да научат от тези хора. Делата ви потръгват, но ако имате нужда от отдих – позволете си, няма да навреди на работата, ще ви тонизира.

Риби

Днес сте настроени за купони, но работата никого не чака. Добре, че Стрелци окуражават Рибите да упорстват и да привлекат късмета на своя страна. И вие мислете докъде да настоявате за идеите си, къде да спрете, иначе ще поемете излишни рискове и може да се ощетите, пък и да загубите от имиджа си. Предпазливите не повтарят грешки от миналото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари