Дневен хороскоп за 10 януари 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък ще ви се наложи да защитите дома или семейството си от нападките или действията на хора с негативна енергия, с лоши или злобни мисли.

От вас зависи да намерите най-добрия начин да игнорирате тази личност или да паднете до нейното ниво. Днес ще преживеете приятно събитие в живота на жена, вероятно от кръга ви приятели. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако повода за това е среща или събиране със специални хора или с любим човек. В петък не се фокусирайте на всяка цена да изпълните предварителните си планове. Което се случи с лекота, дадено ви е било по Съдба. За другите неща не си правете тревоги. 

Овен

Днес не се обяснявайте в любов и не се опитвайте да привлечете вниманието към себе си с кокетство. Успехът е малко вероятен. Склонни сте да спорите с членовете от семейството и да досаждате на своята половинка с безпричинна ревност.

За щастие, няма да възникнат сериозни спречквания поради това. Работата ви може да се увенчае с успех и да последва повишение в длъжност.

Телец

Може да сте раздразнителни поради постоянните изненади от страна на любимите хора и от спонтанността в действията им. Днес може лесно да решавате битовите проблеми, способни сте бързо да променяте мнението си само като се убедите в изгодността на друг подход.

Прагматични, но въпреки това импулсивни, много от вас са готови веднага да се хванат за всякаква възможност или шанс.

Нищо не може да избегне от любопитните ви очи.

Близнаци

Вероятно от най-добри подбуди давате на любимите си хора неизпълними обещания без да разчитате своите сили и време. Външно може да изглеждате и сговорчиви, но при това сте способни на лъжа или неочаквани решения.

Възможно е днес да съумеете бързо да вземате решения и да ги реализирате.

Рак

Възможно е да се окажете във връзка с непорядъчен човек. Но много държите на своята репутация и я опазвате дори при неблагоприятните обстоятелства.

Не е изключено близките ви да са шокирани от вашето поведение. В практическите неща можете да усложните всичко до краен предел.

Лъв

Днес може да притежавате повишена способност към творчество в най-различни сфери на дейност и изкуството, проявявайки своите качества разнообразно и многостранно.

Денят носи голяма любов и силна страст. Възможно е вашият семеен съюз да е доста труден, но е творчески и ярък.

Дева

Романтичните отношения стават за вас една от най-важните страни на живота. Нараства доверчивостта ви, а също и стремежът към откровени беседи.

Първата половина от деня е идеална за възстановяване на загубените позиции, за трудоустрояване или смяна на работата с по-перспективна.

Материалното ви положение трябва да се стабилизира.

Везни

Поддържайте бодрото си настроение и споделете оптимизма си с любимия човек. Проявете любовта си към близките, оставяйки настрана подозренията и недоволството.

Излишната ви активност може да попречи на дейността и да провокира завист и интриги.

Не се отказвайте от предложенията за помощ и сътрудничество.

Скорпион

Мъжът-Скорпион няма да позволи да се отпусне и да изпадне под влиянието на любовното очарование, защото най-голямата ценност за него е личната му свобода.

В семейството си Скорпионът може да бъде агресивен, често без да се притеснява за изразите си.

Днес може да се изявите, като дълбокомислени и надарени личности, понякога малко ексцентрични. Няма да можете веднага да намерите контакт с новите си партньори и колеги.

Стрелец

В определени минути може да преливате от емоции. Вие както винаги бързате. Проявете търпение, иначе може да допуснете грешки. Вие може и да цените близкия ви човек, но въпреки това вашите отношения са повърхностни.

Не обръщайте внимание на шегите на колегите си в работата, запазете спокойствие и може да се окажете победител.

Козирог

Днес имате световъртеж поради влюбване или преживяване на несподелени чувства, но като цяло изпитвате необичаен емоционален подем. Отличен период за общуване с приятели и единомишленици.

Очакват ви благоприятни промени в работататова може да бъде смяна на ръководството, разместване сред сътрудниците, което да се отрази положително на цялото предприятие или организация.

Водолей

Влюбените Водолеи изглеждат омагьосващи и привлекателни. Не им трябват особени усилия да бъдат в това състояние. Съпрузите получават шанс за конструктивно решаване на проблемите си, ако не си припомнят обидите от миналото.

Върви процесът на завършването на напрегнат и отговорен период. Време е да берат плодовете.

Риби

Възможно е да узнаете не твърде приятни истини за своите избраници или за близки хора. Бъдете чувствителни към нуждите на другите хора, отзовавайки се бързо на техните молби за помощ.

Всичко, което правите има отпечатъка на вашата индивидуалност. Имате склонност към разточителство, понякога по-голямо, отколкото ви позволява кесията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари