Дневен хороскоп за 3 октомври 2022

0
Часовника за всеки днес ще тик-така различно....
Часовника за всеки днес ще тик-така различно....

Часовника за всеки днес ще тик-така различно....

Пред вас е един много силен ден, с възможности за израстване преди всичко в духовен и личен план, но с добри влияния и върху вашите материално - финансови дела. Ден, в който може да започнете нова работа, нова дейност, нова практика или ново учение, важно за вашето израстване. Разбира се, има и такива, които приемат живота ден за ден, без да си усложняват съществуването. В повечето случаи такива хора са против правилата и против всичко, което не работи в техен интерес.

Ще бъдете неприятно изненадани от някои събития в живота си. Всъщност днес мнозина ще могат да израснат според готовността си за промяна или да паднат още по-ниско, ако отхвърлят възможността да променят начина си на живот и мислене. 

Овен

През този ден не пренебрегвайте сигналите на Съдбата. Някой иска да ви подскаже, че е редно да намалите темпото.

Телец

Сънищата днес ще са важни. Опитайте се да ги запомните и разтълкуване правилно. Не подхождайте със страх към нещата.

Близнаци

През този ден нека надеждата не ви напуска. Сега не е време за съжаления, а за смел поглед, отправен напред.

Рак

Ревността и хапливите забележки няма да ви спечелят авторитет пред любимия човек. Имате време да помислите за смяна на стратегията.

Лъв

Това е ден, в който най-важната ви задача е да си пазите нервите. Помислете добре преди да започнете спор, който може да прерасне в скандал.

Дева

През този ден няма да ви е лесно да надхитрите другите. А, трябва ли? Най-добре бъдете честни и открити. Така ще спечелите много повече.

Везни

Този понеделник не бързайте в нищо. Рискувате да пропуснете важен детайл, от който ще зависи крайният резултат на работата ви.

Скорпион

Този понеделник запасът ви от думи ще е богат. Използвайте го, за да създадете повече добрина около себе си.

Стрелец

Този понеделник не си поставяйте неизпълними задачи. По-добре малки, но редовни стъпки. Така ще си гарантирате успеха.

Козирог

Това е ден, който да посветите на личните отношения. Няма нищо по-важно от тях, особено в този момент за вас и семейството ви.

Водолей

През този ден не си създавайте проблеми зорлем. Пуснете се по течението и от време на време спазвайте посоката на движение.

Риби

През този ден ще ви е много лесно да си отговорите на трудни въпроси. Запишете си изводите - по-късно ще ви потрябват!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари