Дневен Хороскоп за 08 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 08 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 08 Февруари 2015

Овен

Енергийното ви ниво е стабилно, а настроението – ведро и оптимистично. Склонни сте да се забавлявате дори с най-критичните и нелогични ситуации и точно за това ще се справите.

Телец

Прекрасен ден за уреждане на отношенията. Особено тези с родители, деца, близки роднини. Каквито и противоречия да сте имали сега съществува възможност да ги уредите

Близнаци

Приказвайте по-малко, слушайте повече. Ако се преборите със собствения си егоцентризъм може да осъзнаете важни истини, които ще са ви полезни за дълго време. Не превръщайте най-добрите си приятели във врагове.

Рак

Погрижете се за здравето и външния си вид. Отделете време за себе си във всякакъв смисъл – физически и духовен. Отклонете поканата за приятелско парти или купон с колеги. Ще се окаже просто губене на време.

Лъв

Не се връщайте към стари спорове и не се опитвайте да налагате мнението си. Това, че близките ви мислят различно не ги прави ваши врагове. Намерете общите прилики, а не търсете умишлено патологичните разлики.

Дева

Имате нужда наистина от активна почивка, с която да разтоварите напрежението необратимо. Изберете подходящия начин, съобразявайки се с фактическото си състояние. Дали сами със себе си у дома или в камерна компания с най-близки приятели – няма значение. Важното е да се заредите с оптимизъм.

Везни

Общителни сте, но в същото време и прекалено открити, което означава уязвими. Участвайте в общите дискусии, но без да давате информация за личния си живот.

Скорпион

Вероятно ще сте сред близки хора в спокойна атмосфера. Не е изключено да получите интересен подарък или да направите полезна покупка на изгодна цена. Едва ли ще имате повод за оплаквания в днешния ден.

Стрелец

Не потискайте собствените си таланти и възможности. Не става дума да изпъквате в компанията, просто бъдете естествени и ще установите, че всички ви се радват. При това искрено.

Козирог

Дайте воля на фантазията и собствените си желания. Оставете всичко и всички други на заден план. Занимайте се със собствените си желания, за да се почувствате така, както усещате, че трябва.

Водолей

Вероятно ще ви учуди покана за приятелско парти в доста широки мащаби. Помислете преди да приемете. Вероятно присъствието на много хора по-скоро ще ви натовари, отколкото да ви зарадва.

Риби

Не разкривайте намеренията си. Участвайте в разговорите без да привличате внимание към себе си. Ще узнаете интересна и приложима за вас информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари