Днес ще разберем какви са антикризисните мерки на правителството

0
Сред предложенията са освобождаване от акциз на природния газ и електрическата енергия, компенсации за зареждане на гориво от 25 стотинки на литър до 50 литра, увеличение на помощите за деца
Сред предложенията са освобождаване от акциз на природния газ и електрическата енергия, компенсации за зареждане на гориво от 25 стотинки на литър до 50 литра, увеличение на помощите за деца

Партиите в коалицията имаха една седмица, за да изчистят детайлите по осъществяването им

Правителството обявява какъв ще бъде  пакетът от антикризисни мерки, предаде NOVA

Партиите в коалицията имаха една седмица, за да разгледат предложенията на Министерството на финансите и да изчистят детайлите по осъществяването им.

Сред предложенията са освобождаване от акциз на природния газ и електрическата енергия, компенсации за зареждане на гориво от 25 стотинки на литър до 50 литра, увеличение на помощите за деца и увеличение на пенсиите.

Пред NOVA премиерът Кирил Петков обяви, че ще има по-големи помощи и за бизнеса заради високите цени на електроенергията. По думите на министър-председателя, ако цената достигне  над 225 лв., всеки лев отгоре ще се покрива от държавата на 85%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    относно пенсиите
    Пенсионерите пак ще пият по една студена вода, но по-скъпичка. Какво става с преизчисляването на пенсиите? Сега щели да ги увеличават с около 20% Уж! В тези 20 % влизат вече получаваните 60 ковид лева и оттам нататък по- големите пенсии с повече левчета. КОГА ще се осъвременят пенсиите, защото преди няколко години пенсиониран получава с 200-300 лева по-малка пенсия от своя колега, пенсиониран сега.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари