Дмитрий Песков: Мисията на американските дронове над Черно море съвсем не е мирна, добре знаем това

1
Дроновете на САЩ са доказателство, че Вашингтон пряко участва в конфликта с Москва, заяви говорителят на Кремъл
Дроновете на САЩ са доказателство, че Вашингтон пряко участва в конфликта с Москва, заяви говорителят на Кремъл Снимка: life.ru

Дроновете на САЩ са доказателство, че Вашингтон пряко участва в конфликта с Москва, заяви говорителят на Кремъл

Дроновете на САЩ над Черно море съвсем не се занимават с подсигуряване на корабоплаването и са доказателство, че Вашингтон пряко участва в конфликта с Москва. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в интервю за руската телевизия "Росия-1", цитирано от Ройтерс, Интерфакс, ТАСС и БТА.

Мисията на тези дронове "съвсем не е мирна мисия с цел да се гарантира сигурността на корабоплаването в международни води. Ние добре знаем това. И всъщност става дума за пряко включване на операторите на тези безпилотници в конфликта. И то срещу нас", каза Песков.

Миналата седмица американски дрон се разби в Черно море, след като бе прехванат от руски изтребители. Според говорителя на Кремъл подобни инциденти "безспорно са крайно опасни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари