Дмитрий Медведев: Путин няма сметки и имущество в чужбина

1
Никой от нас няма чужда собственост, сметки или значителни интереси в чужбина. Ние не ходим там да почиваме и работим, заяви Медведев
Никой от нас няма чужда собственост, сметки или значителни интереси в чужбина. Ние не ходим там да почиваме и работим, заяви Медведев Снимка: ЕПА / БГНЕС

Руският президент Владимир Путин, както и други лидери на страната, нямат сметки, имущество или други значими интереси в чужбина

Това заяви заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя Telegram канал във вторник, предаде КРОСС.

Говорейки за санкциите на Запада срещу Москва, политикът се запита „кой в ​​крайна сметка авторите искат да накажат“: "Президентът, политическото и военно ръководство на страната? Не. Това е очевидно. И техните създатели признават това. Никой от нас няма чужда собственост, сметки или значителни интереси в чужбина. Ние не ходим там да почиваме и работим.

Западните санкции са насочени специално срещу народа на Русия, тези решения се основават на омразата към руснаците, каза Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация.

"Против кого е всичко това? Изводът е отвратителен - тези санкции са насочени точно срещу народа на Русия. Това заключение е обезкуражаващо, но, уви, е вярно. Те ни мразят всички! Тези решения се основават на омраза към Русия - към руснаците, към всички нейни жители",", написа още Медведев в своя Telegram канал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари