Директорът на онкоболницата в Русе приюти бежанци

1
Пристигащите бежанци трябва да имат статут на временна закрила
Пристигащите бежанци трябва да имат статут на временна закрила Видео: БНТ

Пристигащите бежанци трябва да имат статут на временна закрила

Лечението на украинските бежанци вече е регламентирано в България и за да бъде платено от държавата - пристигащите трябва да имат статут на временна закрила. Валентина Стоянова е една от нуждаещите се от медицинска помощ. Тя е онкологино болна и вместо да проведе химеотерапия в украинска болница, се наложило да се спасява от бомбите. Вече е получила лечение в Онкологичния център в Русе, предаде БНТ.

А директорът на болницата е предложил на семейството и подслон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    възмутен от злобата
    Явно злобата на пишещия предния коментар така го е изпълнила, че чак ще се пръсне. Не се спира дори и пред най-страшната диагноза. Ами приюти ти сирийци, афганци и всякакви други. Които колят, взривяват, безчинстват, изнасилват. Разумните хора ще приемем братята славяни. И се моли злобарко да не те навести тази болест, независимо къде е, онкоболестите не бих ги пожелал и на ная-отявления си враг и злодей. Дори и за джуджето - диктатор бих се почудил дали ще му пежолая такава орисия.
  • 0
    1
    Stego
    А бежанците от Афганистан с какъв статут са? И колко от тях докторът е лекувал безплатно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари