Димитър Стоянов: Путин е Хитлер в нова кожа! Не е Наполеон. Кремълското джудже не е гениален военноначалник!

2
Нека Путин знае, че може да спечели война само на свой терен, с помощта на руската зима!
Нека Путин знае, че може да спечели война само на свой терен, с помощта на руската зима!

Когато нямаш други опции, подпалваш война. Путин е Хитлер в нова кожа! Не е Наполеон. Кремълското джудже не е гениален военноначалник! Той е просто популист, като Хитлер, но трето качество.

Украйна не е Полша, но е в нейната роля! Историята се повтаря.

Нека Путин знае, че може да спечели война само на свой терен, с помощта на руската зима! Да си спомни кампанията от Крим през ХIX век, да си спомнят Афганистан. Това го чака Путин. А той ще свърши като Хитлер! Никой не иска да за завземе Русия. Тя е завзета от лоши нрави и корупция! Всеки който може, бяга от там! Путин е агресорът!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    Eeeee
    Много тролове тука цъкат провокации за очевидни истини ! Ръчичка нагоре е "Съгласен съм с мнението", ръчичка надолу: "Не съм съгласен с мнението"
  • -28
    11
    AZ
    Украинците са глупаци. Европа и НАТО и после житото в Америка ,а на хората мухъл.Полезните изкопаеми за американците,те да го духат .Да гледат нас.
  • 19
    10
    БГ
    Стига сте се почесвали ами отивайте и събаряйте паметника на педерастчето Альоша!!!
  • -27
    9
    ХаХа
    Чудно ми е защо вой надигат само модерни европедеруги, като този на снимката, които искат да подражават на американците и сами да си определят пола и как да ги наричат.
  • -29
    8
    Mmm,da
    Забравиха, пандемии, ковиди и всичко. Падат им лицемерните маски когато заиграе руската ваксина за идиоти. Много ги чака, много ги изтърпя Русия да й се изкъкват в двора и да й пикаят на прага. Сега да пищят като ощипани пе.де.рас.чета, ох, беее...агресор бил. Да ги разчисти, да мине и насам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари