Димитър Стоянов: Аз нямам съмнение, че Георги Семерджиев е доносник на Гешев!

6
Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП извършени от цивилен?
Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП извършени от цивилен?

Аз нямам съмнение, че Георги Семерджиев - онзи който уби двама минувачи по “Черни връх” е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца!

На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков. Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП извършени от цивилен? Значи някой - жертвите или извършителя е военен или полицай. Или може би агент?

Каква работа има Живков там? Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници! Да не говорим, че разследването по случая е възложено на “най-вярното куче” на Гешев - Ясен Тодоров! Той е спряган да измести Боби Сарафов на поста директор на НСлС!

Всичко изглежда като яко замитане!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Отрепка
    до отрепка, мила моя, майнольо ... Народен съд за тая сган мръсна !
  • 9
    7
    русенец
    Тоя папуас с палката е шеф на Военната прокуратура на София?! Баси! Та, какво беше мафия? Когато мутрите се слеят с държавата! Ха, честито!:)
  • 5
    6
    цитат, дано да е верен
    " "При Семерджиев се е возила полицайка от столичното Първо РПУ. Това разкриха пред Б... източници от вътрешното ведомство. Най-вероятната причина за скритата информация е, че МВР шефът цели да опази репутацията си, за да може парламентът да го гласува за председател на КПКОНПИ. МВР е спуснало информационна завеса по случая със Семерджиев и пуска публично едва по няколко реда с прессъобщение. Скандалът с возещата се в колата на Семерджиев полицайка обаче е огромен и тепърва ще набира скорост."
  • 11
    5
    плюс-минус
    От самото начало на този трагичен случай беше ясно, че над престъпника - наркоман има чадър. То не беше криене на името му, то не беше престой на ченгетатата няколко часа в дома му, то не беше закъснение да му бъдат взети проби за алкохол и наркотици....
  • 24
    4
    DANS
    Пласьор на кока работещ за ченгетата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари