Димитър Недев: Не може така безсъвестно да се работи!

3
Ще бъдат съставени актове на фирмите, които не възстановяват качествено уличната настилка след приключили ремонти в Русе, обясни заместник-кметът
Ще бъдат съставени актове на фирмите, които не възстановяват качествено уличната настилка след приключили ремонти в Русе, обясни заместник-кметът Видео: Кис 13

Започват да се налагат санкции на фирмите, които не възстановяват уличната настилка след приключили ремонти в Русе

До момента са издадени 12 предписания за замърсяване, вследствие на изкопни дейности.

Още от края на миналата седмица заместник-кметът Димитър Недев отказва да подписва каквито и да е временни организации на движението, свързани с ремонти в града, докато не се асфалтират старите изкопи, информира телевизия КИС 13.

Въпреки че на някои обекти е започнало възстановяване на уличната настилка, ще се проверява дали се извършва качествено.

До момента са издадени 12 предписания за замърсяване вследствие на ремонтни дейности.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Пълна
    Управленска импотентност. Кой трябва да задава правилата, кучето скача според тоягата . Тоя Недев е тотална скръб, за селянката Магдалина въздигната до зам.кмет по устройство на територията с нулева компетентност няма да говорим . Кметът живее в измислен свят на собствени фантазии за величието си. Полети над кукувиче гнездо, в каквото превърнаха Русе
  • 9
    9
    БезСегаПенчо
    Божее 12 предписания !!! 12 проблема!!!Ами ,че този град е най-малко европейски еталон! Господа общински чиновници, Вие две години не знаехте какво да правите и откъде да го започнете и на третата решихте,че ще оправдаване нищоправенето си като ,,каляте " всичко и всички около себе си ,пък дано вашата безпомощност и административна импотентност останат незабелязани.
  • 19
    8
    азбукарче
    Фирмите "работят" отвратително. Контролът от общината също е отвратителен. Спрете парите на фирмите. Спрете и заплатите на отговарящите за това служители от общината.
  • 15
    7
    Иван Стоилов
    Какво стана Недев - спряха да ти плащат рушвети да си затваряш очите ? И сега им напомняш на тези фирми по ВиК проекта - че трябва да подновят плащанията към тебе и Магдалина Илиева - Така ли ? И всичко това - за наша сметка, за сметка на нашите разбити коли ! ОСТАВКА на целия кметки екип - ВЕДНАГА !
  • 15
    6
    Луди, луди жаби ...
    Нали, уж, всичко по "Воден цикъл" беше по схема - график, квартали, улици!? Пък то, к'во стана - хаос!? Копаят, копаят - тука има, тука нема! Заровиха траповете с камъни и никой не асфалтира - сега чакат във времето да ги трамбоват автомобилите! Най-гадното е, че НЕ те предупреждават за предстоящия изкоп! Сутрин минеш по улицата - отворена, по обяд вече е разкопана, затворена - и обикаляш като луд ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари