Димитър Димитров подари „Сбъдната мечта“ на русенци

3

Димитър Димитров стопли сърцата на присъстващите с нежни стихове за любовта

На 7 декември Димитър Димитров срещна русенци със своята поезия. В студената декемврийска вечер той стопли сърцата на присъстващите с нежни стихове за любовта, жената и човешката душа.

Двамата с Павлинка Керемидарова от Народно читалище „Бъднина“ – София представиха четвъртата му стихосбирка „Сбъдната мечта“ под формата на поетичен диалог, който разкри неговия неподражаем стил. Емоционалният рецитал възпя Любовта във всичките ѝ измерения – чиста, силна и всемогъща. Гостите потънаха в света на лирическия герой – ту тих и спокоен, ту страстен, вулканичен и раздиран от чувства. Стиховете на Димитър Димитров докоснаха най-фините струни у слушателите, а те се отблагодариха с продължителни аплодисменти и си тръгнаха, разбира се, с книга с автограф.

Музикант, певец и композитор, носител на три първи награди за композиция, Димитър Димитров открива поетичните си заложби в най-хубавите години на зрелостта. Оттогава вдъхновението да твори и на това поприще не го напуска и за миг.

Сбъдната мечта“ е четвъртата поетична „рожба“ на Димитър Димитров, която русенските любители на мерената реч приеха радушно с пожелание към автора за нови творчески постижения в следващата му книга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари