Диана Русинова: Всички системи за сигурност на тунел „Витиня“ са сработили

0
Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел, може да завърши трагично, коментира Русинова новината за горящия автомобил
Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел, може да завърши трагично, коментира Русинова новината за горящия автомобил Снимка: Facebook

Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел, може да завърши трагично, коментира Русинова новината за горящия автомобил

Тя отчете, че всички системи за сигурност на ремонтирания тунел са сработили.

„Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел, може да завърши трагично“, коментира Диана Русинова новината за пожар в тунел „Витиня“. В „Тази сутрин“ по bTV тя отчете, че всички системи за сигурност на ремонтирания тунел са сработили.

„Състоянието на тунелите е изключително тревожно. Особено тези на АМ „Струма“ и по Кресненското дефиле. На този етап те не покриват дори минималните норми за безопасност, коментира Русинова.

„Наскоро ремонтиран е този тунел, разполага с всички съвременни средства, обезопасен е по най-добрия начин. Има специална система за изчистване на дима. Този гъст черен пушек, който се вижда, вероятно е заради активираната система, която го изкарва навън“, обясни Русинова.

Тя посъветва, ако вътре все още има хора, те да следват специалната маркировка и да се евакуират от тунела възможно най-бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари