Деца пяха и свириха благотворително за болни близначета от Русе

0
Деца пяха и свириха благотворително за болни близначета от Русе
Видео: БГНЕС

Млади русенски музиканти и певци изнесоха благотворителен концерт в подкрепа на близнаци, болни от детска церебрална парализа. По инициатива на Училището по изкуствата и вокално студио за поп и джаз "Икономов" бяха събрани средства за рехабилитация на 10-годишните Филип и Людмила.

На сцената на зала "Русе" излязоха едни от най-добрите русенски изпълнители от 1 до 12 клас, които буквално се раздадоха на сцената в името на благотворителната кауза. Концертът продължи два часа, съпровождан от много аплодисменти, като предизвика сълзи в очите на майката на двете деца.

Развълнувана, тя излезе на сцената, за да благодари на всички за подкрепата. Всички покани за концерта на стойност 5 лв. са били продадени, което ще даде на близнаците шанс за рехабилитация. Те са претърпели операции и сега им е нужна терапевтична езда, която да им помогне. "Благодаря и на Бог, че чрез вас показа своята любов и грижа към мен, ще го помоля да благослови всички вас и семействата ви и да бди над вас завинаги", каза още майката на децата. Филип мечтае да свири на пиано, а най-голямата мечта на Люси е да бъде балерина и да лекува пандите. Събраните средства за рехабилитацията им ще ги приближи с още една крачка към сбъдването на мечтите им.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари