Деца на тъмно, в 21-ви век, в европейска България. Вие чухте ли това?!

3
„Има населени места, където, освен училища, липсва интернет, липсва GSM-сигнал, липсва и електричество в семейства с деца.“  Вие чухте ли това?! Деца на тъмно, в 21-ви век, в европейска България!
„Има населени места, където, освен училища, липсва интернет, липсва GSM-сигнал, липсва и електричество в семейства с деца.“ Вие чухте ли това?! Деца на тъмно, в 21-ви век, в европейска България!

Честит да ни е първият учебен ден. Всички телевизии отрано днес показват репортажи със засмени деца, елегантни майки и букети цветя, и директори, които бодро рапортуват готовност за обучение в електронна среда

В тоя медиен рай, Бог знае как, се промъкна сутринта едно-едничко изречение, зад което прозира адът:

„Има населени места, където, освен училища, липсва интернет, липсва GSM-сигнал, липсва и електричество в семейства с деца.“

Вие чухте ли това?! Деца на тъмно, в 21-ви век, в европейска България! Представете си ги само! Те са осъдени да бъдат офлайн на нашия свят. Тях телевизиите не ги отразяват. Днешните им програми са препълнени с нищоправенето в 46-тото Народно събрание…,както и с догадки коя кукла на конци ще се покаже като кандидат за държавен глава, ще си чати с „Рi ар Sevi Boiko“ и ще ругае каруцарски президента Радев.

Срам! И грях към обречените деца, който всички ще плащаме.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари