Дете е загинало при катастрофата край Враца

0

Стигна се до напрежение в Спешния център в града, роднини са счупили стъкло

3-годишно дете загина при тежка катастрофа край Враца. Инцидентът е станал на пътя Враца - Криводол малко след 19:00 часа. Валял е проливен дъжд, колата се е преобърнала в дере.

Според медицинско лице, което е било в една от линейките, детето е починало на място. Ранени са майката и още един от пътниците в колата, информира bTV.

Малко по-късно пред Спешния център във Враца възникна напрежение, тъй като родните са нямали яснота дали детето е починало. Счупили са стъкло в Спешния център.

bTV

На място има много екипи на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари