ДесиСлава: Бях жертва на тормоз и насилие

0
Фолкпевицата призна за две свои връзки, в които е имало насилие
Фолкпевицата призна за две свои връзки, в които е имало насилие Снимка: Instagram

Фолкпевицата призна за две свои връзки, в които е имало насилие

Фолк певицата ДесиСлава призна, че е била жертва на тормоз и насилие от страна на двама свои партньори. Тя направи това откровение, тъй като се включи като рекламно лице на популярен моден бранд, който се включва със специална колекция в кампания, чиято цел е да даде повече гласност на проблема, пише dir.bg.

"Най-големият червен флаг е неоснователна ревност. Имала съм две връзки, в които е имало насилие и ми е коствало години да се съвзема. Ако можех да се обърна назад, бих си казала да съм по-смела. Всеки човек трябва да си има лично пространство. Не се страхувайте да си признаете, че има проблем, защото ние сме длъжни да покажем на децата си какво е човек да бъде щастлив", казва във видеото си Десислава.

Фолк певицата все пак не разкрива кои са били партньорите ѝ, които са проявявали тормоз върху нея. Преди години нейни близки намекваха, че отношенията с бащата на първия ѝ син Майки - Мишо, с когото тя имаше връзка в пика на кариерата си, са били най-драматични и токсични за нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари