Десислава Атанасова: Няма окончателно решение за председателя на парламента

0
В следващите дни ще инициираме работни групи, които да търсят консенсус за законодателните инициативи, допълни депутатката от ГЕРБ
В следващите дни ще инициираме работни групи, които да търсят консенсус за законодателните инициативи, допълни депутатката от ГЕРБ Видео: NOVA

Приключи срещата между ГЕРБ - СДС и ПП - ДБ

"Няма окончателно решение за председателя на парламента."

Това коментира Десислава Атанасова от ГЕРБ - СДС след среща с ПП - ДБ. Тя уточни, че се водят разговори не само за първия сред равни, но и за всички бъдещи законодателни инициативи.

В следващите дни ще инициираме работни групи, които да търсят консенсус за законодателните инициативи - еврозона, Шенген, правосъдна реформа, цените, инфлацията”, добави тя, като уточни, че разговорите са минали на добър тон, предаде NOVA.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Асен Василев посочи, че за да може Народното събрание да си свърши работата, трябва да има ясни законодателни приоритети. „Предложението, което направихме, не беше отхвърлено, но няма и как да бъде прието, без да има ясни законодателни приоритети. Те са достатъчно точно очертани от наша гледна точка”, уточни той.

За да заработи парламентът и да свърши полезна работа, е необходимо да се стиковат програми, версии на закони, всичко, което обсъдихме в тези четири групи законодателни инициативи. За това трябва време. По-добре това време да се вземе, за да има стикована програма и да се свърши работа, отколкото да се прибързва с непремерени ходове и скандали”, допълни Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари