Десетки атаки срещу пожарникари в новогодишната нощ в Берлин

0
По пожарни автомобили са хвърляни бирени каси и пожарогасители, а пожарникари са били обстрелвани с фойерверки
По пожарни автомобили са хвърляни бирени каси и пожарогасители, а пожарникари са били обстрелвани с фойерверки Снимка: Paul Zinken/dpa/picture alliance

По пожарни автомобили са хвърляни бирени каси и пожарогасители, а пожарникари са били обстрелвани с фойерверки

На Нова година в Берлин са регистрирани 38 атаки срещу пожарникари, предаде ДПА, като се позова на данни, публикувани в новогодишната сутрин.

От предварителен доклад става ясно, че са били ранени общо 15 пожарникари, като един от тях е откаран в болница, предава БТА.

В новогодишната нощ по пожарни автомобили са били хвърляни бирени каси и пожарогасители, а пожарникари са били обстрелвани с фойерверки.

Пожарната служба съобщи, че е била добре подготвена за тазгодишните празненства, но въпреки това е била изненадана от "броя и интензивността на нападенията срещу нашите служби за спешна помощ".

За Нова година службата е ангажирала около 1470 пожарникари и 395 аварийни автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Струва ми се, че
    Скоро всички немци, с наложените им €вроатлантически ценности, ще ходят по пет пъти дневно да се молят в джамиите, а сюнетът ще стане задължителен и ще бъде включен към имунизационния календар - още през първите 24 часа от раждането на „германчето“! Убеден съм, че Адолф не спира да се върти в гроба, горкичкият!
  • 7
    2
    got
    Да им е яко на ГЕЙрманците, сляха се с мюсюлманските ценности!
  • 13
    1
    робин худ
    Я товарете по самолетите оная измет дето се пресели в европа пресичайки граните без каквито и да е документи по самолетите и обратно от където казали че са ,ако някой нормален човек няма документи в която и да е държава в европейския съюз как ли щеше да е третиран и как третират тия боклуци узаконявайки ги само на това което кзават че били сирийци и бягали от вайната всеки нормален човек има документи за самоличност единствено терористите няма
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари