Деса Общата пак загуби връзка с планетата - майка

4
Незнайно защо, женицата очаква Президентът Радев да поздрави ГЕРБ за успеха
Незнайно защо, женицата очаква Президентът Радев да поздрави ГЕРБ за успеха Снимка: Веселин Боришев / КЛУБ Z

Деса Общата от ГЕРБ явно пак изтърва положението. Незнайно защо, женицата очаква Президентът Радев да поздрави ГЕРБ за успеха. Винаги съм казвала, че в тая партия приемат само след официална лоботомия, но все пак.....

Явно много герберасти не са разбрали, че загубиха изборите. Въпреки купените гласове, въпреки корпоративния вот и натиска върху администрацията. Убедена съм, че около 50 % от вота за гербавите е манипулиран. Следователно, провалът им е много по-голям.

Всъщност целта на всяка политика е властта. Като средство за управлението. А гербоидите с този резултат не могат дори да се надяват на власт. И за какво трябва да ги поздрави Президентът, че не разбрах?

Призовавам гербавита да слезят на земята и поне да се опитат да мислят. Ако е свръх техните възможности, поне да си мълчат и да не правят циркове, защото вече не са смешни, а жалки. А тази обрана женица, въобразила си, че е някакъв фактор, по-добре изобщо да я скрият. Винаги съм подозирала, че ПП ГЕРБ означава прости п...и ГЕРБ. Не продължавайте да го доказвате!!!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари