Депутати от "Възраждане" гостуваха в Москва по покана на партията на Владимир Путин

4
Те са се запознали с новата концепция за външна политика на Русия
Те са се запознали с новата концепция за външна политика на Русия Снимка: Дипакадемия МИД России - Dipacademy Russia MFA / Facebook

Те са се запознали с новата концепция за външна политика на Русия

Депутати от партия "Възраждане" са гостували в Москва по покана на партията на Владимир Путин "Единна Русия".

Те са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската Федерация, става ясно от пост на страницата на Академията.

На депутатите от групата на Костадин Костадинов е била представена работата на Академията, нейната структура, научна и образователна дейност и редица други области на работа.

Ръководителят на Центъра на Института за актуални международни проблеми В. Б. Козюлин е представил пред делегацията хода на изпълнението на проектите „Лаборатория за анализи“, „Курс за млади мъдреци“, „Политика на историческата памет“ и редица други.

На депутатите е била представена и нова Концепция за външна политика на Руската федерация, гласи още официалното съобщение на Академията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    фена на Путлерчо
    И аз искам да ми се изредят всички наши национални предатели от "вгъZZраждани",че много ме сърби анала! Вече няма руZZки ласки от нашите братушки, че много ги моГилизираха на фронта!
  • -2
    7
    Ванка с танка
    И на мен ми харесва да ме ебат, обаче никой не ми плаща
  • 2
    6
    Ванка с танка
    Да еба и руските ви боклуци До сега ревете ,че Европа се кланя на американския си Господар а сега се радвате на стария си руски господар ,харесва ви хем да сте наебани хем да си плащате...дебили
  • -4
    5
    ...
    Гордеем се с вас, момчета ! Разяснете на братята, че свирепа педерастка клика язди държавата в тандем с няколко мафиота. Мнението на народа не съвпада с тяхното. Да пребъде Руско- Българската дружба.
  • 5
    4
    чук
    Браво на 'възГЪЗрожденците"решили да празнуват деня на Левски с неговите убийци !! Сволочите се събират !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари