Депутат от ГЕРБ оглави протест срещу мудността на кабинета на сглобката

2
Росица Кирова протестира срещу бавното строителство на скоростния път Видин - Ботевград
Росица Кирова протестира срещу бавното строителство на скоростния път Видин - Ботевград Снимка: Фейсбук

Росица Кирова протестира срещу бавното строителство на скоростния път Видин - Ботевград

Протест срещу бавното строителство на скоростния път Видин - Ботевград се състоя днес в дунавския град.

Любопитен в политически план е фактът, че той бе организиран от местното сдружение "Единни за промяна", тоест от лидера му и депутат от ГЕРБ Росица Кирова, отбелязва вестник "Сега". Сама тя присъства на място.

Преди да пристане на ГЕРБ преди 2 години, Кирова бе върл опонент на ГЕРБ, дори участваше в антиправителствени протести в столицата - сочеше като една от причините да е срещу формацията на Бойко Борисов липсата на напредък с пътя. После Борисов лично й обеща да задвижи нещата. Тя му повярва и стигна чак до зам.-шефското място в парламента.

Днес Кирова каза, че след третия кабинет на ГЕРБ сроковете за строителство на пътя не се спазват. "И се надявам, че сегашното правителство ще работи в синхрон с всичко онова, което е оставено след 2021 г. Ако има грешки, те могат да бъдат коригирани. Една грешка можеш да я коригираш за един месец. Можеш да я коригираш и за две години и един месец", заяви Кирова, цитирана от БНТ. Така в крайна сметка тя разкритикува мудността на кабинета, в който ГЕРБ участват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Хайде
    А кога Гишето на мама детето и вече депутат от Русе ще спретне протест за строежа на скоростния път Русе - Велико Търново, за автомагистрала Хемус, за втори мост на Дунав при Русе за инсенеатора в Гюргево. Хайде, Гоше или не смееш защото те е страх от шефа или не ти е наредено.
  • 6
    1
    Непознат
    Голяма активистка няма що .Голяма борба да се наложи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари