Делян Пеевски: Темата НЗОК приключи

0
Процедурата ще тръгне наново по нов регламент, добави Пеевски
Процедурата ще тръгне наново по нов регламент, добави Пеевски Снимка: БТА

Пеевски посочи, че представители на ДПС също са присъствали на разговора между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Темата приключи, ще бъде поискана оставката и на шефа на Касата, и на зам.-шефа ѝ, и ще тръгне процедурата наново по нов регламент“, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента за напрежението около избора на подуправител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), цитиран от БТА.

Той посочи, че представители на ДПС също са присъствали на разговора днес между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и министъра на финансите Асен Василев по темата.

„Разумно е да се направи този регламент в партиите, които подкрепят правителството и конституционното мнозинство, ще участваме в това нещо”, каза Пеевски. Той уточни, че ще участват в регламента, който засяга конституционното мнозинство и регулаторите. „В управлението, изпълнителната власт няма да се включваме нито на ниво министри, нито на зам.-министри”, заяви Пеевски. В отговор на въпрос той каза, че ще имат хора в регулаторите, както имат представител в БНБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Хм....
    Много насериозно се е взела тая свиня. Скоро го виждам при Трактора....
  • 8
    1
    Самарин
    Някой да обуздае този, който се е взел на сериозно по отношение управлението на държавата ни.Не става свирка от всяко дърво,затова трябва да не слугуваме на фантастичните си намерения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари