Делян Пеевски отрече да е бил близък с Мартин Божанов

0
На ниво министри и заместник-министри ДПС няма да участва в управлението, стана ясно от думите му
На ниво министри и заместник-министри ДПС няма да участва в управлението, стана ясно от думите му Снимка: БГНЕС

На ниво министри и заместник-министри ДПС няма да участва в управлението, стана ясно от думите му

Надявам се да постигнем пълна прозрачност и съдебната система да бъде изцяло изсветлена, за да няма никога подобни забавяния по дела и да има такива хора. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски. Депутатът коментира създадената временна комисия, което ще установява факти за дейността на групата около убития Мартин Божанов, известен с прозвището Нотариуса, пише БТА.

Пеевски отрече да е бил близък с Божанов. На ниво министри и заместник-министри ДПС няма да участва в управлението, стана ясно от думите му.

В споразумението е ясно и пише, че Николай Денков става образователен министър, посочи Пеевски. Имаме един изключително успешен външен министър, което се вижда от целия свят. Денков, като академик, може да бъде прекрасен образователен министър, какъвто е и бил, каза още той. Това не е тема. Заради нещо много малко може да бъде нарушен балансът в нещо, което върви напред и се случва по най-хубавия начин. В името на България и евроатлантическия път трябва да се случи това, което е записано, смята Делян Пеевски.

По-рано днес Кирил Петков от "Продължаваме промяната - Демократична България" заяви, че Мария Габриел трябва да е само премиер, а Николай Денков вицепремиер и министър на външните работи. Според председателя ГЕРБ Бойко Борисов обаче Габриел трябва да е и премиер, и външен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Тя и майка му Ирена и тя не беше много близка с Шиши май? Приказки за наивници!
  • 8
    1
    Пет,р
    Не е бил близък то е ясно но му предстои сближаване с трактора и то много сгоро
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари