Делян Пеевски: Недопустимо е Румен Радев да плаши хората

1
Заплахите за участие на натовски войски във войната в Украйна са неистински, заяви съпредседателят на ДПС
Заплахите за участие на натовски войски във войната в Украйна са неистински, заяви съпредседателят на ДПС Снимка: Facebook

Заплахите за участие на натовски войски във войната в Украйна са неистински, заяви съпредседателят на ДПС

"Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев да плаши хората с откровено неистински заплахи за участие на натовски войски за потушаване на войната в Украйна". Това заяви Делян Пеевски в социалната мрежа.

"Всеки опит за насаждане на страхове по този начин проявява или желание за нерегламентирана намеса в хода на предизборната кампания или изпълнение на целите на руската пропаганда и хибридна война. Напомням, че всички подобни решения по Конституция може да вземе само и единствено българският парламент. Подчертавам, че пред нас като парламентаристи никога не е стоял подобен избор, нито някой е имал подобно намерение. Безпрецедентната ни подкрепа за Украйна е резултат от твърдото ни убеждение като евроатлантици и консенсуса за това, че трябва неотклонно да отстояваме тези ценности като помогнем да бъде прекратена антихуманната агресия.

Но, твърдо заявявам, че друга опция за подкрепа за Украйна никога не е била на дневен ред! Предупреждавам г-н Радев - употребата на страховете на хората се наказва от народа! Защото за българските граждани е най-важна сигурността за тях и децата им тук и сега. И всички ние сме длъжни да я гарантираме с думи и действия", допълва съпредседателят на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Гражданин
    Има жълто около оста ти да дава оценка на г-н Радев . Народа го уважава за разлика от теб . Безплатен съвет колкото по малко се показваж толкова по добре затеб лошо говорят хората за вас и българи и турци и мохамедани нете Люби народа.
  • 5
    3
    А бе,
    Тоя няма ли кой да го свитне?
  • 13
    2
    Питане до Д.Пеевски
    Къде служи чедо в Българската Родна Армия,в кой род войски? Какъв ВОС ти се води? Мек ми се видиш и крехък за да се произнасяш след генерал.Пухкав си за марш на скок през летните и зимните месеци.Не е като Лафката,цял ден пазар и усмивки.
  • 14
    1
    Пет,р
    Недопустимо е ти ти да не си при трактора .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари