Делян Пеевски нападна Елеонора Митрофанова

1
Повод за атаката му срещу руския посланик е предстоящо нейно участие ефира на БНР
Повод за атаката му срещу руския посланик е предстоящо нейно участие ефира на БНР Снимка: Пресцентър ДПС

Повод за атаката срещу руския посланик е предстоящо нейно участие ефира на БНР

Изразявам голямата си тревога от анонса за предстоящо гостуване на руския посланик в ефира на една от най-влиятелните обществени медии - БНР.

Именно този представител на Кремълския режим, срещу чиито безпрецедентна арогантност и незачитане на правовата държава многократно сме възразявали. Представител на държава-агресор, която освен въоръжена война срещу Украйна, води хибридна война срещу ЕС и НАТО. Посланик Митрофанова, която заключва православен храм, назидава и оспорва решения на нашата държава и ЕС. Това се казва в позиция на Делян Пеевски, разпространена от пресцентъра на ДПС.

Приемаме гостуването на Митрофанова в ефира на общественото радио като груба демонстрация на незачитане на националния суверенитет, общоевропейски позиции и ценности, както и погазване на националните интереси на България.

По Конституция и закон обществените медии осигуряват чрез програмната си политика защита на националните интереси и общочовешките ценности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    фена на Путин
    Хубаво, не зачитала тя правовата държава. А ти ? Сочен за санкциониран корупционер от разузнавателните служби на сащ. Ти какъв точно правов се явяваш ? Нещастна свиня, шефовете ти от Козяк няма да ти свалят санкциите, колкото и да крякаш срещу братята.
  • 8
    5
    Не че не е истина,
    обаче - намери се кой да критикува! Тази мръсна злобна рязана свиня от 1, дето се вре навсякъде и умирисва сайта по цял ден, по всички теми, от сутрин до вечер! Мръсната сигурно делиорманска тарамбука гаджалска завършва всичките си повърни с някаква явно псувня - "Анадънму?". Крайно време е да му се спре достъпът до сайта!
  • 9
    4
    Свиняне,
    Кой си ти, бе, лайно мазно? Забрави ли как те драха руснаците в Дубай, мършо разложена? Време ти е да поздравиш Трактора ЛИЧНО! ......................... https://eurocom.bg/new/frognyuz-peevski-e-bil-prebit-v-dubay
  • 15
    3
    Иван
    Крайно време е някой да му разпише пътния лист и да достави на трактора своето лоясало тяло
  • 20
    2
    Дебеляна Пеевска
    Този побъркан бивш шишко и бивш крадец на банки съвсем си е загубил ума. Въобще няма идея с кого е тръгнал да се заяжда. Руската федерация е най-мощната военна сила в света. Ако руснаците му се вържат на провокациите, и ако решат да му отвърнат, тогава ще замирише на пържена сланина и този шишко внезапно ще отслабне още повече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари