Дъжд и сняг през следващата седмица по места у нас

14
Чака ни променливо време
Чака ни променливо време

Чака ни променливо време

Днес облачността ще е значителна, но само на отделни места в Западна България и планинските райони ще превали слаб дъжд, предава БНТ. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 13° и 19°. В София - около 13°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, сутринта с намалена видимост. Ще се задържи без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7° - 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. В масивите от Западна България и по старопланинското било ще има валежи от сняг, под около 1800 метра - от дъжд. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 7°, на 2000 м – около 1°.

В понеделник на места в западната половина от страната ще превали слаб дъжд. Във вторник и сряда облачността ще се разкъса и ще има повече слънчеви часове. През следващите дни обаче, отново ще се заоблачи и на отделни места в Западна и Южна България ще превали слаб дъжд, в планините над 2000 м - слаб сняг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари