Давам награда на този, който разпознае жената от снимката

33
Наградата е екскурзия за двама до Златни пясъци
Наградата е екскурзия за двама до Златни пясъци

Млад мъж от Велико Търново обяви, че предлага награда за този, който разпознае жената на снимката.

Който помогне за разкриване на джебчийката, ще получи екскурзия за двама до Златни пясъци с включена закуска в тризвезден хотел.

Търновецът издирва жена, която свила посред бял ден мобилен телефон от детски магазин. За целта Иван Дамянов разпространява видео запис, направен от камерите в магазина, пише Труд.

Телефонът е оставен на една от касите от майка, която в този момент попълва данните си за участие в томбола. В магазина влиза обаче не толкова разсеяна възрастна жена със семейството си и само след секунди вижда телефона. Семейството и тръгва да излиза, тя уж също, но изведнъж се връща в магазина и свива устройството. После спокойно си тръгва…

В телефона има важна лична информация и снимки и затова съм готов да предложа възнаграждение на първия, който ми посочи крадлата – екскурзия за двама в Златните с включена закуска за 1 ден в тризвезден хотел – анонимността ви е гарантирана, не се притеснявайте. Жената е възрастна – покажете снимките видеото на вашите майки, лели, баби дали я познават и дали случайно не им е колежка!”, казва Иван Дамянов.

Мъжът първо се обърнал към полицията, но оттам му отговорили, че до 7 дни телефонът се води намерен. Едва след 7 дни може да се обяви за откраднат, ако дотогава въпросната дама не го върне или предаде в полицията.

„Ако познавате жената от снимката, позвънете на телефон 0895-84-85-25“, апелира Иван Дамянов.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари