Дъщерята на Snoop Dogg получи тежък инсулт

1
В момента 24-годишното момиче се възстановява
В момента 24-годишното момиче се възстановява Снимка: imago images/NurPhoto/Image Press Agency

В момента 24-годишното момиче се възстановява

24-годишната дъщеря на рапъра Snoop Dogg - Кори Броудъс, е получила тежък инсулт. В четвъртък, певицата, която се изявява под псевдонима СНОС, сподели в Instagram снимка от болничното легло с текст: "Получих тежък инсулт тази сутрин. Разплаках се, когато ми казаха." В последващо стори, допълва: "А съм само на 24. Какво направих в миналото си, за да заслужа всичко това.", пише Dir.bg.

Кори Броудъс е едно от трите деца, на Snoop. Daily Mail информира, че дъщерята на култовия рапър в момента се възстановява.

Междувременно стана ясно, че Snoop Dogg е отказал оферта за милиони за платформата за възрастни OnlyFans. Рапърът наскоро сподели, че са му предложили да се снима там срещу 100 млн. долара, съобщава Daily Mail. В Instagram 52-годишният рапър обясни, че отказал офертата заради жена си.

"Свързаха се с мен и ми казаха, че мога да получа тези пари, ако се снимам изцяло гол. Отказах. Имам си жена и няма начин да я изложа по този начин, нито една сума не може да ме спечели", заяви той. По негови думи и самата Шанте не би била съгласна той да се снима гол. "Няма такъв шанс", категорично отсече Snoop.

Двамата са ученическа любов и са женени от 1997 г. Разделят се през 2004 г., но четири години по-късно отново се събират и подновяват обетите си. "Обичам съпругата си и децата ми", коментира тогава рапърът. "Музикалната индустрия лесно ти размива възгледите и замъглява погледа... Аз искам да се върна при семейството си. И ако някога чуете за развод, то жена ми ще се развежда с мен, защото аз никога повече няма да си тръгна от нея".

Въпреки че Snoop Dogg е отказал да се снима разголен, други негови колеги не споделят скрупулите му. Сред популярните личности, които се подвизават със свое по-провокативно съдържание и си докарват доста добри пари от него, са Иги Азалия, Tyga и Кармен Електра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    234234523
    само да поясня че дъщерята на тоя имаше лупус и лупуса може да доведе до инсулт.. и аз проявявам скептицизъм към ваксините и съм против ваксинирането, но нека да не говорим наизуст
  • 1
    2
    боже, боже,
    прибери си вересиите, боже!
  • -4
    1
    Пфайзер коктейлче
    Експерименталния коктейл от пфайзер и астра зенека дава ефект - турбо ракове - рак на простата и други, инсулти, инфаркти , висока детска смъртност! Не се чудете
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари