Дъщерята на Ален Делон е получавала смъртни заплахи

0
Анушка твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата, принуждавайки я да посещава баща си, заедно с бодигард
Анушка твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата, принуждавайки я да посещава баща си, заедно с бодигард Снимка: ЕПА / БГНЕС

Анушка твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата, принуждавайки я да посещава баща си, заедно с бодигард

Дъщерята на легендата на френското кино Ален Делон – Анушка, наруши мълчанието си. Тя беше обвинявана от брат си Антъни, че е „скрила страданието” на баща им.

Анушка се определя като съкрушена и уплашена жена. В пространно интервю за Elle тя описва семейния климат в имението в село Души, където трите деца на известния френски актьор се разкъсват помежду си пред очите му, обезсилен от възрастта и болестта, предава NOVA.

Анушка твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата, принуждавайки я да посещава баща си, заедно с бодигард. "Те си мислят, че са в Дивия запад", възкликва тя. А когато тримата се събират при баща си, атмосферата по думите ѝ е зловеща.

Затова тя е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. "Не искам той да изпита такава тягостна атмосфера, тези хора ми забиха нож в гърба", казва Анушка. "Детето е като гъба и попива всичко. Редовно получавам смъртни заплахи от фенове на баща си. Опитвали са се да проникнат в дома ми. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре", заяви тя.

В интервюто дъщерята на Ален Делон разкрива и, че е мислела за самоубийство в деня, в който баща ѝ е подал сигнал в полицията срещу нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    daskal
    Ужас! Поредното свидетелство, че парите и славата не винаги носят радост. Горкият Ален Делон...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари