Държавите използват короната, за да ни подчинят

6
Те искат власт над нас - над живота ни, здравето ни и душите ни!
Те искат власт над нас - над живота ни, здравето ни и душите ни!

Води се война.

Война за душите и умовете ни. Явно многобройното население и все по-трудното му подчинение на плановете, предизвиква реакция на тези, които си мислят, че управляват света. И страхът е емоцията, с която най-лесно се управляват хората. Страхът предизвиква производството на хормони, които променят реакциите на хората, а с постоянния страх и стрес, се променя и съзнанието на хората.

Затова ни плашат. Ама до смърт ни плашат. Чували с трупове, хладилни камиони, трупове по улиците и коридорите….е, поне се чува за такива. С личните си очи дори заразен не съм виждала. И интересното е, че всеки ден съм на протестите. Включително няколко пъти в София. Хиляди, стотици, десетки хора всеки ден на фотофиниш разстояние едни от други. По всякаква логика на генерал Годжи, Кунчев и всякаква останала сволоч, би трябвало улиците и площадите да са покрити с труповете ни. Да, ама не! И ся кво прайм?!?

На година 70 000!!! души умират от сърдечно-съдови заболявания. Държавата да е взела някакви мерки? Не, няма и да вземе. По-важни са 290 заболели от някакъв коронавирус, за който смъртността е колкото от тежък грип. И няма как да ме накарате да мисля, че това е сериозно и е предизвикано от някаква загриженост за наше добро. Защото не е.

Държавите използват короната, за да ни подчинят изцяло. За да убият демокрацията и свободата и да ни накарат да се държим като роби. Чрез символите на робството – маските. И арестите, ако не спазваме правилата. Кога ли ще започнат да ни застрелват на улицата, ако не сме си поставили правилно маската?!?

Лъжат ни. Очевидно и очеизвадно! Всеки човек има чувство за самосъхранение. Но дори и дебилите започнаха да се усещат, че нещо не е наред с тази пандемия. Обикновената хигиена и добър имунитет са достатъчни. Не е необходимо да ни третират като роби, за да ни запазят живота. Защото, както се вижда от броя починали от друго заболяване, размерите на смъртността са несъизмерими.

Те искат власт над нас – над живота ни, здравето ни и душите ни! И няма да ги получат!!!

Така, че, моля….впрочем не, не моля, а изисквам: НЕ МЕ ПРАВЕТЕ НА БАЛАМУРНИК И РОБ! НЯМА ДА МИНЕ!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари