Държавата отпусна 3,2 милиона лева на Община Русе за ремонт на четири улици

5
Ще бъдат ремонтирани улиците „Доростол“, „Плиска“, „Тулча“ и „Солун“
Ще бъдат ремонтирани улиците „Доростол“, „Плиска“, „Тулча“ и „Солун“ Снимка: Община Русе

Ще бъдат ремонтирани улиците Доростол“, „Плиска“, „Тулча“ и „Солун“

3,2 млн. лв. бяха отпуснати днес от държавата на Община Русе за основен ремонт на улиците „Доростол“, „Плиска“, „Тулча“ и „Солун“.

Решението бе гласувано на днешното редовно заседание Министерския съвет, като средствата са целеви.

То е резултат от целенасочената работа на Община Русе и кметския екип за получаване на средства за цялостно подобряване на инфраструктурата в града, коментираха от общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    daskal
    Така де... Важни улици, които бяха в прилично състояние. Изненадан съм, че не е включен и бул."Липник". А другите улици с кратерите - майната им! За кварталите няма и смисъл да питаме.
  • -12
    2
    Евлоги
    И кой ще кара по тези улици? В Русе останаха само баби, тук-там някой жив дядо, който изкарва Жигулата веднъж месечно да не ръждяса съвсем.
  • 11
    1
    Наистина
    Някой хора си оправиха животица ние пак ще зъзнем пред урните да им дадем шанс да стоят на топло и да харчат народна пара България Родина на......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари