Дървото на влюбените разцъфтя на Свети Валентин

0

За втора поредна година, на празника на Свети Валентин, Дървото на влюбените разцъфтя благодарение на ентусиазма на СНЦ "Дунавско сияние" и нашите партньори от СНЦ “Дом на идеята” и магазин "Пифчо".

Под кичестата му корона, украсена от многоцветни Валентинки се състоя и награждаването на призьорите от конкурса за най-креативно собственоръчно направено послание за любовта и приятелството. В него участваха над сто романтични картички. Журито бе затруднено и присъди две първи награди.

Първото място грабнаха: седмокласничката Рая Марова от НУИ "Проф. Веселин Стоянов” и Теодор Тодоров – възпитаник на Фондация “Приятелска подкрепа”. Техни подгласници отново са двама: Цветомира Цветанова – 9 кл. от ПГО “Недка Иван Лазарова” и Светлана Близнашка – Фондация “Приятелска подкрепа”. Призът за "цялостно творчество" или Best of the Best – тази година се присъди на Теодора Йорданова – ПГПТ “Атанас Буров”.

Инициативата беше уважена и от младите общински съветнички Диана Ласонина и Деница Иванова, които получиха Сертификат за признание в утвърждаване на градската традиция “Да ръзцъфне Дървото на влюбените в Русе”.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари