Да помогнем заедно на Любо!

0
Животът на младия баща се преобръща на 8 август миналата година след злощастен инцидент
Животът на младия баща се преобръща на 8 август миналата година след злощастен инцидент

Казвам се Любомир Генчов и съм на 41г., имам прекрасни жена и две деца.

Семейното ни щастие се изгуби на 8 август 2017г., когато си тръгнах от работа към дома, в който те ме чакаха. Шофирайки колата получих диабетна криза и се ударих челно в автовоз. По спешност ме приеха в Пирогов, където установиха сериозна травма на гръбначният ми стълб. Оперираха ме, но прогнозите на лекарите бяха ужасни. Оживях, но останах прикован към леглото. Като глава на семейството стиснах зъби, за да дам най-добрият личен пример на децата си - каквото и да ти се случи, да се бориш с всички сили срещу всяко препятствие. С подкрепата на семейството ми и рехабилитациите стигнах до момента, в който сядам сам в инвалидната количка. И така, от прикован към леглото, се оказах прикован към количката.

Благодарение на Фондация "Докосни Щастието", започвам лечение, с което д-р Джихан Абазович ще ме вдигне отново на крака. То струва прекалено скъпо за семейството и близките ми, и за това Ви моля за помощ. Воля, дух, вяра - всичко имам и ще дам от себе си, но финансово не мога да платя. 

Моля Ви, подкрепете ме!

Назначени са ми 3 курса на лечение, всеки от който струва по 15000 евро. Знам че всяко начало е трудно, но вярвам, че заедно ще съберем непосилната за нас сума.

Може да ми помогнете:

- с един клик на Да помогнем заедно на Любомир . (Paypal)
- или с превод към дарителска сметка:

IBAN: BG64RZBB91551009094867 BGN 

BIC: RZBBBGSF

Райфайзенбанк

Титуляр: Любомир Славеев Генчов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари