Д-р Аспарух Илиев: Биолабораториите в Украйна са създадени с участие на Русия

2
"Това са проекти, които се разработват от години, включително и с участие на руската страна, която се оттегли през 2015 г. година от участие в тях", обясни д-р Илиев
"Това са проекти, които се разработват от години, включително и с участие на руската страна, която се оттегли през 2015 г. година от участие в тях", обясни д-р Илиев Снимка: Фейсбук

„До момента това, което знаем, за наличните лаборатории за проследяване на зарази и инфекции са свързани главно с контрола на нормални заболявания. Това са проекти, които се разработват от години, включително и с участие на руската страна, която се оттегли през 2015 г. година от участие в тях. Не става дума за никакви биолаборатории, които имат за цел да ни унищожат и да ни заразят“.

Това коментира ръководителят на лаборатория в Берн и експерт по безопасност на ваксините д-р Аспарух Илиев пред bTV по повод спекулациите по темата има ли биолаборатории на Съединените щати в Украйна.

„Надявам се разхлабването на мерките да не изиграе лоша. Важното е да останем нащрек и да сме внимателни, независимо от това дали има мерки или не. Просто да мислим и да разсъждаваме“, коментира Илиев.

„Вече има няколко медикамента за коронавирус, продължават да са налични. Интересното, което наблюдаваме и в Съединените щати, и в Европейския съюз засега се предписва сравнително малко. Това е известен ефект, тъй като се оказва, че индикациите за предписването му са доста тесни. Главно се препоръчва за хора с потиснат имунитет и хора в рискови групи. Засега изглежда, че тези хора не го получават в голямо количество, в което предполагахме, че ще им плаща добре“, каза специалистът по ваксини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Нели КОЛЕВА
    Този господин някак странно се активира в определени моменти.Защо г-жа Нюланд на изслушването пред сенатската комисия потвърди с неохота за биолабораториите?Значи тя признава,но нашият е по-информиран от нея!Той май се е взел много насериозно.Защо така прокламираните лекарства не са достатъчно ефективни -отговорете,нали разбирате от тази материя,докторе?
  • 4
    5
    grozno
    Благодаря на 3 за линка, имах своите съмнения през цялото време, че туй муНче, нещо не е читаво. Интересно, за кого са правени въпросните снимки и друсал ли е Пурчето, когато ги е правил, те тия като него не пият и не пушат...правят по-отвратителни неща скришно, но всичко винаги излиза наяве ! Отврат, някой ден внуците му ще го гледат това...ако Бог не го е кастрирал вече този идиот !
  • 2
    4
    Кака Пена
    И затова Нюланд се притесняваше (то се чу в изказването и), че разработките от тези лаборатории МОЖЕ ДА ПОПАДНАТ в руснаците!
  • 5
    3
    На мама гейчето
    Това не е PD-растът с грозденцето? https://a-specto.bg/iztekoha-skandalni-snimki-na-d-r-asparuh-iliev-savetnikat-na-kiril-petkov-po-temata-kobit/
  • 10
    2
    Бай Чеп
    Пурко пендела от Швейцария - специалист по всичко! Има разследване на Диляна Гайтанджиева по темата с документи, видеоматериали, свидетели, интервюта - истинска журналистика, една от малкото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари