Четирима души бяха прегледани в болница след две катастрофи в Русе

0
Две пътни произшествия в Русе документираха полицейските служители вчера
Две пътни произшествия в Русе документираха полицейските служители вчера Снимка: БНТ

Две пътни произшествия в Русе документираха полицейските служители

Сутринта около 08:20 ч. на 9 август е съобщено за ПТП с пострадали на пътя RSE1130 – от гр. Русе за с. Николово, в района на хиподрума

Изпратените на място пътни полицаи са установили, че лек автомобил „Тойота Ярис“, управляван от 52-годишна жена, при нарушаване на правилата за предимство на кръстовище, регулирано с пътни знаци, наличие на знак Б-2, се е сблъскал с лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо“ с водач мъж на 58 г., който се е движил по пътя с предимство. При удара ситроенът се е отклонил вляво и се е преобърнал в крайпътна канавка. При инцидента с леки наранявания са пострадали водачът на ситроена и и жена пътувала отпред вдясно в същата кола. След прегледи те са освободени за домашно лечение. Произшествието е документирано с причина – отнемане на предимство. Пробите за употреба на алкохол и на двамата водачи са дали отрицателен резултат.

За друго ПТП е сигнализирано в 14:20 ч. на кръстовището между ул. "Братислава" и бул. "Липник" в Русе. Екип на пътна полиция е изяснил на местопроизшествието, че лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен, при маневра ляв завой не е пропуснал движещ се срещуположно в права посока лек автомобил „Мерцедес“ с водач на 54 г.,при което двете превозни средства са се блъснали.

При удара са пострадали с леки травми двама пътници в аудито – 40-годишна жена и 14-годишно момче, които след медицински преглед в болница са освободени. Произшествието е документирано то полицейския екип по административен ред с причина - отнемане на предимство. Пробите за алкохол на водачите, участвали в ПТП-то са били с отрицателен резултат, се посочва в бюлетина на ОДМВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари