Четиричленно семейство загина при падане от балкон в Швейцария

0
Тийнейджър е тежко ранен
Тийнейджър е тежко ранен Снимка: AP

Все още не са изяснени напълно обстоятелствата около трагичния случай

Четирима членове на френско семейство паднаха днес от балкон на седмия етаж на сграда в центъра на швейцарския град Монтрьо, а един тийнейджър бе тежко ранен, съобщи полицията, предава Дарик радио.

И петимата са членове на едно и също семейство - 40-годишен мъж, 41-годишната му съпруга и нейната сестра-близначка, заедно с осемгодишната дъщеря на двойката и 15-годишния им син.

Всички те, с изключение на сина, са починали при падането на земята, а момчето е откарано в болница в тежко състояние, съобщи полицията на кантона Во. Всички са френски граждани.

Полицията съобщи, че инцидентът е станал, след като двама полицаи са пристигнали в сградата, намираща се срещу известното казино на Монтрьо, за да изпълнят заповед за задържане на бащата във връзка с домашното обучение на едно от децата.

Полицаите почукали на вратата и чули глас, който ги попитал кои са. След като те отговорили, в апартамента настъпила тишина.

Тъй като не успели да установят контакт, полицаите си тръгнали, но "междувременно свидетел се обадил в полицията, за да каже, че няколко души са паднали от балкона на апартамента", се казва в изявлението.

"Все още не знаем дали те са паднали или тази драма се дължи на други обстоятелства", заяви говорителят на полицията Жан-Кристоф Сотерел пред швейцарския обществен телевизионен канал RTS.

Започнало е разследване, но полицията вече е стигнала до заключението, че инцидентът е станал "при затворени врати" и че по това време в апартамента не е имало никой друг, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари