Четири биса за Васил Петров в Русе

0

При изключителен интерес от страна на русенската публика, в Доходното здание снощи се състоя спектакъла на Васил Петров, посветен на 100-годишнината от рождението на Франк Синатра. Концертът беше заключителното събитие от Дните на Канети в Русе, в които бяха включени  изложбите  „Светът на Канети“, „Диалог III“, представянето на филма „Златния телец“, на книгата на Хачик Лебикян „Неоседлани мисли“, както и концерт в КДК на Биг бенд – Русе. Пилотното издание на Дните на Канети беше организирано от общинско предприятие „Русе арт“, Община Русе и Фондация „Русе – град на свободния дух“.  

Актьорът Мариан Вълев беше водещ на спектакъла „100 години Синатра“, в който се изявиха и гост-изпълнители. Васил Петров, наричан още българкият Франк Синатра, разказа любопитни подробности от живота на великия актьор и певец. Той всеки петък е бил на боксов мач с приятели, ценител на женската красота, известен и с голямата любов към семейството си.

Четири биса подари Васил Петров на русенската публика, която му се отблагодари като изпя заедно с него „My Way“, „New York“ и „Strangers in the night“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари