Четири бебета проплакаха за първи път по Рождество в Русе

5

С празнична премяна в русенската болница „Канев” обличат всички новородени по коледните празници

Покрай Рождество Христово в болница „Канев” са проплакали 4 бебета

С празнична премяна в русенската болница „Канев” обличат всички новородени по коледните празници. Покрай Рождество Христово в лечебното заведение са проплакали четири бебета – три момиченца и едно момченце.

„До този момент на годината, за съжаление, няма бейби бум. Ражданията се задържат, с тенденция да са по-малко от предходната година. Засега новородените са около 1100, като приемаме и деца от други болници”, коментира началникът на отделение „Неонатология” в УМБАЛ „Канев” д-р Лилия Георгиева, цитирана от NOVA.

Медикът поясни, че най-малката родилка в болницата е на 14 години, а най-възрастната - на 54. „Българките предпочитат да родят по-късно”, каза още д-р Георгиева, която подчерта, че възрастта на майката е рисков фактор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    40
    до 39
    Не, баща им е бил по-прост от тях, щом ги е създал!
  • 0
    39
    до 36 и 38
    ако баща ви беше умен колкото сте вие, въобще нямаше да се изявявате като „умници“ тука, а така и щяхте да изсъхнете на рогозката!
  • 2
    38
    до 37
    И какво ще му дадеш-панелка в Дружба??? Мерси :))))) Да блееш цял живот и да се множиш. Явно за теб личностното израстване е нищо пред това да "дадеш" нещо, дето си го сдобил с кредити и си мизерствал цял живот
  • -1
    37
    до 36
    ами като те чета, не си се развил кой знае колко и умствено! Едното е свързано с другото! На кого ще дадеш, ако след теб не остане никой?!? Добре, че и твоето мнение не е меродавно! :) :) :)
  • 3
    36
    до 34
    Ма задръж си мнението за себе си. Ако за теб смисъла на живота е да се множиш, за друг е да се развива и допринася с нещо за обществото. Да не би да родиш едно дете и да го задоволяваш с храна и телефони е по-важно от това да дадеш нещо на града, на държавата, на света, благодарение на това, че си се развил умствено, а не размножил физически. От мисленето на такива лелки сме на дъното на морала и развитието. Мнението, което си изразила, си е твое, но не го налагай като меродавно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари