"Челен сблъсък" с руско момиче

0

Всички чужденци знаят една азбучна истина – в Русия жените са много красиви.

И това наистина е така – може би причина за всичко това е „великото преселение на народите”. Факт е, че славянските момичета могат да се похвалят с великолепна генетика и прекрасна селекция що се касае до осанката и височината. Но да се намери подход към руските момичета не е толкова лесно, пише "Офигено", цитирано от Блиц. Често може да се чуе фразата: „Това не е лъжица за твоята уста!” Толкова свиреп характер имат някои от руските жени. Ето какво разказват чужденци, преживели „челен сблъсък” с тях:
 
Те са груби и зли. Почивахме с приятели и забелязахме, че до нас са застанали едни доста симпатични момичета, но едновременно с това изглеждаха така, че ни хвана страх да ги заговорим. Игнорираха ни напълно. Чудехме се какво да правим и все пак се реших”, разказва чужденец в блог за пътешествия.

Казах си – ще отида, ще си пробвам късмета, може пък да не е така зле. Отидох до момичетата с усмивка и просто ги поздравих. Всички се обърнаха към мен и с изключително раздразнено изражение на лицата ми изкрещяха: „Разкарай се!
 
Въобще да се срещаш с руско момиче само по себе си е опасно, защото това означава и да се запознаеш с роднините й. Стигнеш ли там, не ти мърда преяждане – трябва да опиташ от супата, месото, салатите с майонеза, картофите и палачинките. Всичко това трябва да бъде изядено, иначе няма да те разберат”, разказва още пътешественикът.

И дори да ти стане лошо, руските жени няма да се застъпят за теб пред роднините, напротив. Ще кажат да хапнеш още парченце. Руснаците ядат до степен на пълно притъпяване и неподвижност. Ако преживеете това, следва втори тур – бащата на момичето ще провери дали си „пригоден”. За да се докажа, лично аз, трябваше да изпия с бащата на моето момиче бутилка водка!”

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари