Чеченеца и Тошо Куката се оказаха криминално проявени

2
Предвиденото наказание за хулиганския клип е лишаване от свобода до пет години
Предвиденото наказание за хулиганския клип е лишаване от свобода до пет години

Предвиденото наказание за хулиганския клип е лишаване от свобода до пет години

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на трима души, заснели унизителен видеоклип с младеж със специални образователни потребности. Това заявиха на съвместен брифинг държавното обвинение и областната дирекция на МВР – Пловдив във връзка с разпространен вчера видеоклип с извършени хулигански действия в търговски обект в Пловдив, предаде БТА.

Двама от задържаните са осъждани и реабилитирани към тази дата. Мъж на 34 години с инициали Т. Ч. в рамките на две години е осъден седем пъти за грабежи, кражби, нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана за убийство. П. К. на 38 години е осъждан за грабеж през 2017 година. На тях и трето лице с инициали Д. Й. , на 21 години, са повдигнати обвинения, задържани са за 72 часа и предстои искане за постоянно задържане, посочи Петър Петров, районен прокурор на Пловдив. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до пет години.

Преди 3 април, откогато е случаят, общ познат на три лица, които публикуват клипове в социални мрежи и YouTube, чрез многократни обаждания и съобщения е убедил 20-годишно момче със специални образователни потребности да се запознае с тях. Те му казват, че ще стане известен като влезе в ролята на куче и заснемат клип с унизително съдържание.

За да го убедят, участниците използвали доверчивостта и добротата на момчето, което не е било заплашвано, коментира прокурорът и добави, че са се възползвали от специфичното му психическо състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    тоди
    Не, не, това е абсурдно, не може да бъде....
  • 10
    3
    джони
    Пълни отрепки, обаче хлапетата им подражават, и после...........
  • 17
    2
    ...
    Нещо идиотски не мога да вдяна. Осъждан 7 пъти за грабеж за последните 2 г. !!!??? Уат ДЪ Факк ! Това е бетер Семерджиев! Някой има ли идея, какво е обир и какво грабеж ? Грабеж е престъпление против личноста и още от първия път се хакват едни 5 г. строг режим. А 7 пъти за 2г. , как ги обяснява темида ?
  • 13
    1
    сюрприз
    Всички са много изненадани.Тези честни и добри хора,как може да са ги регистрирали
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари