Чалга певица изтипоса голите си снимки в интернет

2

Фолк певица се пусна чисто гола в интернет. Звездата не пропусна да сподели снимка, на която буквално са я награбили в банята.

Ексцентричната чалга дива, която сподели снимки от последното си участие, е фолк звездата Юнона, пише сайтът hotzona.bg, цитиран от агенция "Пик". Певицата сподели кадър, на който неизвестен младеж я е натиснал в банята.

Ето това си е награбване...“, възторжено коментира фолк дивата. И веднага разпали пожар в нета.

Аууу, красота“, „Леле, леле, леле, супер сте“, „Мале, колко си секси тука“, пишат почитатели.

Други обаче не бяха толкова възторжени. „Обърнахте го на порнография“, „Това на нищо не прилича, срамота“, „Юнона, обичам те, но сексът тук ми идва в повече“, твърдят интернет потребители. Други пък са на мнение, че певицата тотално е прекалила.

Юнона не е първата, която се пуска гола под душа, но кадрите определено са по-подходящи за еротична фотосесия, отколкото за социалните мрежи. Изпълнителката обаче не смята така и гордо развя напращяла гръд в мрежата.

На фона на порното на Галена, слуховете за клипче с Преслава и еротичните снимки на Лияна и Емануела, това определено е един от най-дръзките кадри с фолк звезда, които сме виждали. Изключение правят единствено порноснимките на Камелия, която продължава да е номер едно в класацията.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари