БУШОНИТЕ СВЪРШИХА, време е да гърми „Главния“!

1
Случващото е не просто цирк, наблюдаваме агонията на Борисов и бандата му
Случващото е не просто цирк, наблюдаваме агонията на Борисов и бандата му

Случващото е не просто цирк, наблюдаваме агонията на Борисов и бандата му. Началото на края, така да се каже. И в агонията си стават все по нагли и брутални!

Номинирания за регионален министър се е оттеглил, а гласуването на оставките на министрите е отложено.

Още преди седмица БОЕЦ предупредихме, че ще направят всичко възможно за да избегнат оставките на тримата министри. Оставките бяха подадени само за да хвърлят прах в очите на обществото и да свалят напрежението след трагедията в искърското дефиле, а през това време Борисов се криеше в дупката си.

Никой, никога , по никакъв начин не е имал каквото и да е намерение да поема някаква отговорност. И до днес няма никой обвинен освен шофьора. В същото време Борисов осъзна, че губи подкрепа в собствените си редици.

Мутрите и калинките в ГЕРБ разбраха, че ролята им е единствено на бушони, памперси и изтривалки за Вожда и той е готов да продаде и предаде всеки и всичко за да спаси собствената си кожа. Време беше. Още тогава казахме, че „дългата скамейка на ГЕРБ“ ще се окаже дълга до… хотел „Берлин“ и нито милиметър по дълга. Пеевски и господарите спуснаха назначенията на Буда, а той е поставен вече само в ролята на изпълнител на волята им. Но и бушоните вече свършиха. Никой не иска да си залага главата за потъващият кораб на Мутрата. Няма желаещи за министри-бушони. Защото всички знаят, че ролята им ще бъда да прибират комисионните за Вожда, да покриват следите на престъпленията и , ако гръмне някакъв скандал, те да поемат удара вместо Борисов и да изгорят , за да свети Светиня Му. Само дето информацията, че Буда е бита карта вече се носи из редиците на мафията и обкръжението на Борисов започва да оредява. Слугите му първи ще го предадат. После ще го предадат и господарите. Такава е съдбата на всеки диктатор и на всеки мафиотски бос.

След арестите на журналиста Димитър Стоянов от Биволъ и неговият румънски колега от тази нощ (13.09.2018) Борисов е изправен пред уникална ситуация. Напрежението е взривно, а бушона му е изгорял. Бомбата ДжиПиГейт ще взриви цялата прогнила кочина. Министър Радев не може втори път да подаде оставка, а Младен Маринов още не е встъпил в длъжност. За първи път в историята ни министър ще подава оставка преди още да е станал министър. Дори и по времето на Орешарски караха поне по един ден. Това не е стабилност, това е блатно политическо дъно. Посегателството над журналистите е жестоко потъпкване на свободата на словото и човешките им права и ще има тежки и необратими последици за управляващата ни мафия. БОЕЦ заявихме пълната си подкрепа за биволите и изхода от тази ситуация е само един – незабвно отстраняване на Младен Маринов от длъжността главен секретар на МВР и незабавна ОСТАВКА на Борисов и Цацаров.

БОЕЦ концентрирахме усилията и действията си през последните седмици за да държим фокуса върху оставките на министрите и да упражним натиск върху разклатената кочина на Борисов. И натиска трябва да продължи. Скоро и на площадите. Бушоните свършиха, време е да гърми „Главния“!

Автор: ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари