Бурята събори електрически стълб в Русе

0
Автомобили са се отървали на косъм от щети
Автомобили са се отървали на косъм от щети

Автомобили са се отървали на косъм от щети, след като електрически стълб е паднал в непосредствена близост до тях при снощната буря.

Хората, които живеят край църквата „Св.Георги“, обясниха, че е счупил клон от голямо дърво, който е повлякъл след себе и стълба. Тъй като на него е имало многобройни кабели, те са създали допълнителна тежест и стълбът се е пречупил, предаде Русе Медиа.

На място веднага са били извикани екипи на полицията и пожарната, които са обезопасили мястото. Огнеборците са работили на няколко места по сигнали за паднали дървета и клони – на ул. „Братя Обретенови“, на ул. „Шести септември“, на ул. „Гевгели“, на ул. „Ангел Кънчев“.

Екип на Втора пожарна е участвал при премахването на паднала на пътното платно фасадна декорация от къща, намираща се на адрес на ул. „Славянска“. При инцидента не е имало пострадали хора.

Вечерта между 20:00 и 22:30 автомобил с екип от трима спасители на Сектор СОД при РДПБЗН е бил изпратен на адрес на ул. „Райко Даскалов“, където се е наложило спешно да бъде отводнен сутерен на сграда.

Ветовските пожарникари също са били викани по сигнал за дърво, паднало на пътното платно на второстепенния път от Ветово за Цар Калоян. То е било отстранено от екипа.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари