Брус Уилис посети Дисниленд

0
Радостно е да видим любимия на няколко поколения актьор щастлив и обграден с любов
Радостно е да видим любимия на няколко поколения актьор щастлив и обграден с любов Видео: E! News

Радостно е да видим любимия на няколко поколения актьор щастлив и обграден с любов

Покрай всички новини за влошеното здравословно състояние на Брус Уилис, постепенно останахме с впечатлението, че той е неконтактен и едва ли не вече не умее да демонстрира адекватни емоции. Оказва се обаче, че Уилис се бори мъжки с всичко, което му се случва, а семейството му се грижи за него, пише Актуално.

Видео, което съпругата на Брус Ема Хеминг качи преди дни в своя Instagram, показва, че е актьорът в добро настроение. На него се вижда, че семейството е отишло на посещение в Дисниленд. Децата викат на скоростните влакчета, а Ема и Брус се шегуват с тях и са щастливи.

Радостно е, че ставаме свидетели на такива моменти, в които любимият на няколко поколения зрители актьор се чувства добре, щастлив е и може да разчита на любовта на семейството си.

Припомняме, че Брус Уилис се бори със заболяването афазия - придобито увреждане на говора, което може да засегне всеки и да доведе до пълна загуба на всички езикови способности. Внезапната загуба на говор засяга всички езикови умения: говоренето и разбирането, четенето и писането. Но афазията е смущение в говора, не и в мисленето. Което означава, че мисловните процеси и интелектуалните способности на човека или изобщо не са засегнати, или в съвсем малка степен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари