Брифинг на кмета на Русе

4
Пенчо Милков дава информация за ситуацията в Русенско след опустошителната градушка
Пенчо Милков дава информация за ситуацията в Русенско след опустошителната градушка

Пенчо Милков в момента провежда брифинг във връзка с опустошителната буря, която вилня рано тази сутрин в Русе.

Пораженията са огромни, все още има опасност от надвесени клони, скъсани жици и наводнени участъци по улиците. 

Вижте подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Не го слушайте
    какво говори, а какво прави. Едно голямо плямпало, ако трябва да си изкарва хляба като адвокат ще умре от глад. Пълно разочарование.
  • 9
    4
    до 3
    Ако се постарае още малко и с танкове няма да можем да минаваме в Русе. И не си права, личният живот на една публична личност, особено ръководител е публичен и трябва да ни интересува! Ако той беше алкохолик и наркоман това лично ли е? Ако не може да се оправи в семейният си живот, ако думите лоялност и отговорност нищо не значат за него в личния му живот, можеш ли да ми гарантираш, че ще значат нещо за него в обществения му живот? Нямам представа колко се старае, ама нищо не е направил! Явно и не е в състояние! Той може единствено да кибичи във ФБ и да плямпа. Доста често плямпа глупости. Вреден е за Русе, скъпа. А времената са тежки, сега имаме нужда от истински управленец!
  • -8
    3
    Лора
    Стига сте го обиждали,все пак се старае,не е лесно!А личния му живот си е негова работа!
  • 14
    2
    Анализиращ
    Не си ли ти най-голямото поражение за града?! Помисли си и пак давай брифинги. То не като да говориш празни думи, фа си правиш селфита и цветни градинки пред общината и да опрашваш цветенца из администрацията. Иска се мислене и работа в интерес на гражданите и града.
  • 12
    1
    Снажното търтейче
    Някой къдрав хермафродит ще му зададе ли въпроса, какво изобщо е направил, освен да опраши една дузина цветенца и да подмени къде каквото свари из общинските служби !?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари