Божидар Караджов: 2024 ще е годината на бедствията и катаклизмите

3
За щастие това няма да повлияе пряко на България, твърди известният ясновидец
За щастие това няма да повлияе пряко на България, твърди известният ясновидец Снимка: Facebook

За щастие това няма да повлияе пряко на България, твърди известният ясновидец

2024 ще е годината на бедствията и катаклизмите! Това прогнозира световно признатият ясновидец Божидар Караджов. Невиждани урагани и цунамита ще връхлетят САЩ. За щастие това няма да повлияе пряко на България.

"Тази година ще продължат земетресенията в Турция. Гърция също ще бъде разлюляна, но понеже там строителството е ниско, няма да има големи щети. Тези трусове ще бъдат усетени в България, но няма опасност за населението. Пожарите, които гърците ще видят обаче, ще са бедствие, което планетата не помни. Тази година Щатите ще се отърват, но догодина ще пострадат много. Като цяло 2024 е годината на бедствията", казва той пред "България Днес".

Божидар Караджов често е наричан "човекът чудо". Феноменът е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Ясновидецът е първият човек, който вижда страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю Караджов с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Още през 2008 година предсказва и описва в книга земетресението, което засегна Турция и Сирия на 6 февруари т.г. Повече от 35 000 души загинаха и над 80 000 бяха ранени при трусовете с магнитуд 7,8 и 7,6 по скалата на Рихтер - с център град Кахраманмараш. Разместванията на земните пластове засегнаха 10 провинции в Турция и убиха хиляди други в Сирия, а броят на жертвите продължава да расте и в двете страни. Много жертви все още са блокирани под срутени сгради в целия регион.

Караджов описва всичко преди 15 години, като единствената неточност е годината. Ясновидецът посочва 2022 година като фатална за южната ни съседка.

За тази година топясновидецът вижда, че ще има много повече пожари от предходната. Те ще започнат сравнително рано, още в периода на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и много сериозни проливни дъждове, но тях ще ги наблюдаваме чак през юли. Тази година ще бъде много по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения очакваме в Югоизточна България.

В по-дългосрочен план "човекът чудо" вижда астероид, който ще премине покрай Земята.

"През 2029 година ще мине астероид покрай Земята. Няма да падне на нашата планета, но ще повлияе на магнитното поле на абсолютно всички сателити. Познайте какво се случва тогава - няма да има ток, интернет. Затова в момента подготвят нова програма за пречистване на космическия боклук. Тя все още не е пусната, нито обявена, но се работи по въпроса", допълва ясновидец №1.

Трусът в Турция премести "Часовника на Страшния съд"

Земетресението в Турция премести стрелките на "Часовника на Страшния съд" с 30 секунди! Това обяви сензационно феноменът Караджов пред вестника. Бедствието в южната ни съседка приближи света до апокалипсиса, който часовникът отброява. В началото на тази година устройството показваше 90 сек. до полунощ. След разместването на земните пластове стрелките вече показват дванадесет часа без една минута.

"Часовникът на Страшния съд" е символичен часовник, създаден през 1947 г. Колкото по-близо е часът до полунощ, толкова е по-близо Земята до глобална катастрофа. Първоначално часовникът е показвал заплахата от глобална ядрена война, но от 2007 г. насам отразява и технологиите, които влияят на климатичните промени, както и "развитието на науката, която може да нанесе необратими щети".

Последно стрелките бяха преместени от учените на 24 януари т.г. Войната на Русия в Украйна значително повиши риска от глобално самоунищожение, предупреди Бюлетинът на атомните учени, премествайки часовника на Страшния съд до най-близката му точка до полунощ досега. Връщане на стрелките се е случвало веднъж - след края на Студената война през 1991 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари