Боряна Калейн: Грешките днес ще ми бъдат обеца на ухото

0
Българските състезателки спечелиха осем медала от Световната купа по художествена гимнастика в София
Българските състезателки спечелиха осем медала от Световната купа по художествена гимнастика в София Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Българските състезателки спечелиха осем медала от Световната купа по художествена гимнастика в София

Боряна Калейн коментира представянето си на Световната купа по художествена гимнастика в София. Тя и Стилияна Николова спечелиха общо шест медала в индивидуалната надпревара. По-опитната Калейн завоюва златото в многобоя и сребро на бухалки, а 18-годишната Стили се окичи със златото на топка и лента и грабна среброто в многобоя и на обръч, предава Sportal.bg.

И съм доволна, и не съм доволна. Доволна съм от това, че си поставих за цел да спечеля многобоя - олимпийската дисциплина, и успях. Не съм доволна от грешките, които допуснах днес във финалите на отделните уреди, но както казах и на треньорите, това ми е обеца на ухото. Добре че се случва тук, а не на олимпийските игри. Занапред трябва да работя върху сигурността и да изчистим грешките, които даже и за публиката са невидими, защото съдиите отчитат всичко”, заяви Боряна Калейн, на която в края на следващата седмица ѝ предстои участие на Световната купа в Ташкент .

Тя сподели и какво е усещането на играе пред много емоционалните български фенове, които изпълниха до краен предел трибуните на “Арена София”.

Много е хубаво, когато играеш пред родна публика. Усещаш любовта на всички фенове и още по-хубаво е, че както в случая при мен днес, когато нещата не се получиха по най-добрия, хората ме подкрепиха, за което съм им много благодарна”, завърши Калейн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари