Борисов щял да си подаде оставката ако се докаже, че си е купил остров

0
Не издевателствайте така върху мен. Няма какво да се прикрие от моята дейност, каза днес премиерът
Не издевателствайте така върху мен. Няма какво да се прикрие от моята дейност, каза днес премиерът

Нито аз, нито който и да е от екипа ми, е оказвал намеса в редакционната политика на Нова ТВ или която и да е медия. Медиите имат свободата да пускат, каквото преценят. Апелирам да се изясни истината с неизлъченото предаване и да спре да се намесва името ми. Цензурата и автоцензурата са еднакво пагубни за журналистиката. Нищо не се крие от моята дейност.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов преди днешното правителствено заседание във връзка с неизлъчено предаване на Нова телевизия, в което се е казвало, че е купил остров в Гърция.

Борисов се обърна към един от операторите на телевизията с думите: "Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви не ми забърквайте името. Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза. Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен. Няма какво да се прикрие от моята дейност. И аз имам семейство и те гледат", посочи премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари